4 Pro

Představení kandidátů – řádné volby 2022

Tímto bychom vám rádi oznámili, že se do voleb do představenstva Galibi pro volební období 2023-2024 přihlásili tři kandidáti. Zde jejich představení:

Martin Klačan
Volám sa Martin, ale väčšina ľudí ma pozná ako Smajla. K mojim radostiam a vášňam patria deskové hry, gastronómia a hudba. Preto nikdy, keď sa na nejakej akcii ocitne gitara, tak určite nebudem ticho sedieť v kúte. Za roky čo som Galibak som si užil s klubom mnoho zábavy a poznal kopec super ľudí. Teraz prišiel čas na kandidatúru do predstavenstva, kde by som chcel nadviazať na dlhú tradíciu klubu a svojou troškou prispieť aj k jej organizácii.

Pavel Král
Jmenuji se Pavel Král, v klubu GALIBI se pohybuji již několik let, a to poslední čtyři roky na pozici člena Představenstva. V minulosti jsem tuto roli bral jen jako jistou povinnost a šel
jsem do představenstva s vizí pomoci bývalému předsedovi v naplnění jeho cílů spojených s budoucností klubu. Nicméně toho nebylo naplněno.
Poslední rok jsem byl shodou náhod, pracovního vytížení a jiných faktorů donucen se z mé dosavadní pozice oklepat a začít naplno fungovat.
Mým cílem pro nové období, v případě zvolení, je pokračovat v prohlubování vztahu mezi klubem a SU, potažmo se studenty, vychytat problémy, kterým jsme museli čelit v rámci
fungování v končícím období – příkladem může být naše (ne)přítomnost a zviditelnění na PP průvodu z důvodu načasování uzávěrek na dané akce, či lepší propagace napříč kluby SU či kluby LGBTQIA+.

Daniel Msallam
Zdravím, jsem Daniel a jsem řádným členem Galibi už něco přes 2,5 roků. Z těchto dvou let působím v představenstvu už 2 roky, tedy celý mandát. Během těch dvou let jsme s aktuálním vedením zavedli mnoho úspěšných změn a nových akcí, které se vám líbily.
Do budoucna bych se chtěl ve svém dalším působení ve vedení zaměřit na revizi a aktualizaci našich stanov, poté bych se rád zaměřil i na digitalizaci některých administrativních, či vnitřních schůzek. V neposlední řadě lepší komunikaci a organizaci mezi jednotlivými „queer kluby“ a s tím spojené společné aktivity. Podle mého názoru by se jednotlivé kluby neměly stavit proti sobě, ale naopak by měly tvořit některé plány společně, což by mohlo pomoct nejvíce pronikáním jednotlivých sociálních bublin.