22 Úno

Akce: Galibi Bowling na Žižkově

Ahoj Galibáci,

přidejte se k nám a přijďte se v sobotu 9. března trochu protáhnout do bowlingové herny Victoria na Žižkově!
Srážet kuželky budeme od 16:00 do 18:00, poté se přesuneme na afterparty do YoCafe (Anny Letenské 1204/1, Praha 2 – Vinohrady), a když bude nálada, tak i na after after party ;-)

Sejdeme se v 15:55 před hernou. Platbu za bowling vybereme v hotovosti na místě (cena pro členy klubu Galibi 100,- pro nečleny 120,-). Na akci se prosím přihlašte na Facebooku a berte svoje přihlášení jako závazné, počet míst na drahách je omezen!

Pro nejlepšího hráče máme jako vždy připravenou tekutou odměnu :-)

Těšíme se na všechny!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.