20 Pro

Akce: Galibácké deskohraní – prosinec

Deskohrani_prosinec

Zveme všechny na poslední Galibi deskohraní roku 2015! Proběhne 28. prosince od 19:00, ale tentokrát se z technických důvodů sejdeme v Q Café.

Pokud jste byli celý rok hodní a dostali jste od Ježíška nové deskovky, určitě je přineste, těšíme se! My ostatní si budeme muset vystačit s hrami z našich zásob, ale i tak bude určitě co hrát :o)

Během večera proběhne i ohňostroj! Samozřejmě ale v deskoherním duchu, a tedy prostřednictvím hry Hanabi. Na závěr proběhne slosování a jeden šťastlivec si pak hru bude moci odnést domů.

Raději se všichni dobře vyspěte, máme v plánu si poslední letošní deskoherní večer pořádně užít! ;o)

Akce na Facebooku: https://www.facebook.com/events/945171848865437/

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.