11 Dub

Akce: Rozehřívání chaloupky v Českém ráji

Milí Galibáci,

jaro je v plném proudu, všechno se probouzí, klíčí, raší, kvete, a i roubená chaloupka v pohádkovém údolí Českého ráje čeká, až ji přijedeme probudit. Letos se na ni vydáme od 6. do 8. května.

Jako každý rok nás čekají večery plné zábavy, posezení u ohýnku, buřty, gril, kytara, tanec, i výlet do lesů a skalních měst.

Podrobnější informace najdete v události na Facebooku – k události se určitě přidejte, budeme tam domlouvat i další podrobnosti, jako odjezd nebo nákupy.

Příspěvek na provoz chaloupky je 300,- za víkend.

Budeme se všichni těšit na hojnou účast a na super víkend strávený v kruhu přátel!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.