31 Říj

Akce: Podzimní bowling s Galibi

Ahoj kamarádi,

doražte v sobotu 12. listopadu na galibácký Bowling!

Zahrajeme si od 15:00 do 17:00 v herně Bowling Smíchov, cena včetně půjčení bot 150Kč (s kartou Multisport 80Kč, ale je nutno se s ní prokázat před zahájením hry!).

Pokud máte zájem se bowlingu zúčastnit, přihlašte se na událost na Facebooku a z kapacitních důvodů berte prosím přihlášení jako závazné, potřebujeme co nejpřesněji vědět, kolik nás bude.

Sejdeme se v 14:50 před hernou, platbu za bowling vybereme v hotovosti na místě. Pokud bude zájem, můžeme se po bowlingu přesunout někam na afterparty.

DŮLEŽITÉ: Kapacita bowlingu je omezena na 12 osob a je již téměř vyčerpána. Pokud nejste přihlášeni u události na FB, kontaktujte před příchodem Lucku a potvrďte si, že je na bowlingu ještě místo!

Těšíme se na všechny!
Galibi ❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.