8 Srp

Akce: Galibi v průvodu Prague Pride

Ahoj Galibáci!

Letos se do průvodu začneme houfovat opět na Václavském náměstí. Sraz ve 12:00 před knihkupectvím Academia na rohu Vodičkovy přibližně uprostřed náměstí u výstupu z metra Můstek A. Hledejte Galibáckou vlajku.

Z technických důvodů místo přiřazené nemáme. Na místě se dohodneme, kdy a kde se do průvodu přidáme.

Trička s sebou, ať nás všichni poznají! Kdo tričko nemáte a chcete, napište do události (máme S, M, L a najde se i XL), přineseme ????

Komu se nechce do průvodu, bude vítán alespoň na našem stánku v Pride Park na Letné.

Společně si Prague Pride užijeme víc!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.