13 Čvn

Akce: Galibi táborák

Tímto zdravíme všechny Galibáky a s radostí ohlašujeme, že tu máme konečně první letošní táborák!

Sejdeme se tradičně na Pobřežní cestě u Vltavy, akce odstartuje v 17:00. Doporučujeme si s sebou přinést nějaké vlastní deky a věci na opékání, na místě není možné nic koupit. Taky se bude hodit nějaké dřevo, tak zkuste cestou něco nasbírat.

Sledujte událost na Facebooku, kdyby se cokoli změnilo (zejména kvůli počasí).

Mějte na paměti, že pro účast na všech našich akcích je povinností každého účastníka řídit se současnými protiepidemickými nařízeními (aktuálně tedy mít negativní test na covid, prokázání očkování, nebo prodělání nemoci).

Na všechny se moc těšíme!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.