27 Čvc

Akce: Galibi Pride piknik


Ahoj Galibáci ❤️????????????????????

zveme vás na náš piknik na Střeleckém ostrově, který se uskuteční během pridového týdne, v úterý 3.8 od 16:00. Tato událost je skvělou příležitostí pro spoustu studentů a studentek seznámit se s dalšími, rozvíjet zajímavé konverzace a třeba se i dozvědět více informací o aktivitách klubu a studiu na vysoké škole.

Po celou dobu bude možné nejen relaxovat na dekách (ať už na těch, které si přinesete, nebo zapůjčených přímo na Střeleckém ostrově), ale také si zahrát nenáročné deskové nebo pohybové hry, zapojit se do tematických konverzací, atd.

Součástí pikniku je také soutěž o nejlepší piknikový koš. Přihlášení je velice jednoduché – stačí s sebou donést domácí piknikové pohoštění, které během pikniku posoudí galibácká porota :-)

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.