2 Pro

Volby 2020 – představení kandidátů

Do letošních voleb do Představenstva Galibi se v řádném termínu přihlásili 3 kandidáti. Zde jejich představení:

Jan Rozkošný
Je mi 21 let a současně studuji na Stavební fakultě ČVUT a pracuji v projekční kanceláři. Mezi mé záliby patří např. volejbal, projížďky na kole a deskové hry.
Do představenstva jsem poprvé kandidoval minulý rok v doplňovacích volbách a od začátku roku 2020 jsem byl zvolen i předsedou klubu. Během tohoto období se nám společně s představenstvem podařilo zorganizovat spoustu akcí i za doby koronavirové krize. Úspěchem jsou například uspořádaná pravidelná setkání a deskové hry v on-line podobě.
Myslím, že i přes mé časové vytížení, je veliká pravděpodobnost, že se setkáme skoro na každé Galibi akci. Do představenstva kandiduji znovu a to proto, abychom pokračovali v tom, co nás všechny společně baví.

Daniel Msallam
Jsem studentem 2. ročníku Přírodovědecké fakulty na UK v oboru KATA. Mezi mé schopnosti patří práce s lidmi. Jsem komunikativní, empatický se smyslem pro humor a kladným vztahem ke sportu.
Za dobu, co znám Galibi, se pro mě stalo něco jak druhou rodinou. Celkově díky otevřenosti členů a jejich přímé zpětné vazbě na mě si myslím, že jsem se díky tomu stal lepší osobou.
Proto kandiduji do představenstva.
Rád bych se stal co největší součástí klubu s tím, že bych zároveň rád dál posouval Galibi dopředu. Jako někdo, kdo je relativně „nový“, můžu přinést nový pohled do aktuální atmosféry.

Pavel Král
Jmenuji se Pavel Král, ale většina osob pohybujících se kolem klubu GALIBI mě zná jako Paul. U mě na věku asi nezáleží, protože prý vypadám velmi mladě. V klubu se pohybuji cca pět šest let, z toho poslední dva roky jsem strávil v Představenstvu a pár let před tím v Organizaci klubu.
Sice nejsem student, ale to se nejspíš v budoucnu ještě změní. Mám otevřený přístup k lidem (to odráží má samotná práce) a kreativní duši. Ve volných chvílích se věnuji psaní.