31 Čvc

Akce: Pride piknik s Galibi

Galibi a Charlie vás zvou na společný piknik v Pride Village na Střeleckém ostrově!
Piknik se uskuteční ve čtvrtek 5. srpna. Akce začne v 15:00 a skončí s oficiálním uzavřením ostrova.

Chcete si zpříjemnit odpoledne piknikem s mladými queer lidmi? Plánujete jít na podzim na vysokou a rádi byste se dozvěděli, jak to na univerzitě chodí? Zajímá vás, jak se daří LGBT+ vysokoškolským studentům a studentkám? Jak tráví svůj volný čas, co je zajímá a o čem se rádi baví?

Je připravena spousta aktivit, například deskové hry a tematické hry v piknikové „chillout zóně“. Vřít to naopak bude při každoroční soutěži o nejlepší piknikový koš. Přihlášení soutěžících je velice jednoduché – stačí s sebou přinést piknikové pohoštění domácí výroby.

Pokud chcete, doneste něco malého k jídlu či pití, ovšem občerstvení bude možné zakoupit i přímo na místě. A piknikovou deku si můžete půjčit přímo v Pride Village.
Jste srdečně zváni a věříme, že tato akce se stane podnětem k dalšímu společnému setkávání.

Přidejte se k události na Facebooku ZDE

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.