22 Led

Akce: Queer Ball 2019 – Behind the Mask

Příjmi od nás co nejsrdečněji pozvání na třetí ročník Queer Ball 2019 Praha. I letos jsme se stali mediálním partnerem této skvělé události. Neboj se přijít a zažít opravdovou zábavu na LGBT plesu ;-)

První březnový pátek roku 2019 od 19:00 se v Praze uskuteční třetí ročník plesu určeného LGBT+ lidem a jejich přátelům. Spolek STUD, který ples organizuje, tak navazuje na úspěšnou tradici akce pořádané již šest let v Brně a dva roky v Praze s cílem oživit pražskou společenskou a kulturní queer scénu plesem, který si každý návštěvník může užít se svým partnerem či partnerkou bez ostychu a předsudků.
V roce 2017 jsme v Praze založili tradici plesu určeného speciálně pro lesby, gaye, bisexuály, transsexuály a jejich přátele. Jsme moc rádi, že se o Queer Ball v Praze je každý rok větší a větší zájem a návštěvnost plesu se zvyšuje“ říká Marek Christ z organizačního týmu.
Organizátoři se rozhodli, že letošní Queer Ball bude nést podtitul „Behind the Mask“. Znamená to, že návštěvníci budou moci zapojit svou fantazii a inspirovat se při výběru plesového outfitu také doplňky s maskou nebo škraboškou, které budou na tomto plese hrát hlavní roli. Organizátoři se při volbě tohoto tématu inspirovali v Benátkách a věří, že tento karneval různorodých masek a kostýmů bude pestrým zpestřením této akce.
Každý náš ples má své téma, pokračujeme v tradičním pojetí Queer Ballu, které se osvědčilo v minulých letech. Věříme, že návštěvníci budou opět šikovní a kreativní a dokážou svůj outfit a doplňky k němu dokonale sladit“ doplňuje Marek Christ.
V klubu TREZOR (Vinohradská 35/25, Praha, Vinohrady) na Vinohradské ulici v centru metropole budou moci návštěvníci protancovat na parketu celý večer, během kterého pro ně bude připravený doprovodný program, jehož součástí bude tombola nebo taneční a umělecké vystoupení. Hosty budou po celý večer provázet hudebníci kapely Eremy a moderátorka Iva Pazderková, kterou mohou návštěvníci znát ze série stand-up komedií televize HBO Na stojáka, divadla, filmu a v neposlední řadě také pořadu televize Nova Tvoje tvář má známý hlas.
Záštitu nad plesem převzal primátor hlavního města Zdeněk Hřib, který svým slavnostním proslovem akci zahájí. „Už teď se těšíme na všechny návštěvníky třetího pražského Queer Ballu a doufáme, že ples bude ještě větší a zábavnější než oba dva předchozí“ dodává na závěr Marek Christ.
Prodej vstupenek probíhá na webu www.queerball.cz a v současné době již je prodána více než polovina vstupenek.

Kontakt pro média:
Marek Christ, tel. 603 367 762, marek@queerball.cz, www.queerball.cz

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.