2 Srp

Akce: Galibi v průvodu a JarmarQ na Letné

HAPPY PRIDE! Užijme si ji a oslavme pořádně, kým jsme.

Jako tradičně bude Galibi i letos v průvodu Prague Pride, který je vyvrcholením týdenního duhového festivalu.

Přidej se k nám! Poznáš nás díky originálnímu logu na tričkách. Pokud máš klubové tričko, tak si ho vezmi s sebou. Pokud ne, neboj se o něj napsat v komentářích u facebookové události :)

Sraz do průvodu pod Galibáckou vlajkou bude ve 12:00 u knihkupectví Academia – roh Vodičkovy ulice a Václavského náměstí. Je to u výstupu z metra A – Můstek. Čelo průvodu dle stránek PP vyrazí vpřed přesně ve 12:30.

A když se ti nebude chtít jít s námi do průvodu, nevadí, budeme se těšit na Letenské pláni – Galibi bude mít i stánek na JarmarQu :)

Společně zažijeme víc! ;o)

Na všechny se těší tým Galibi

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.