28 Zář

Akce: Galibi sází lesy nové generace

Ahoj kamarádi, pojďte s námi udělat něco užitečného!

V sobotu 19.10. proběhne „Den za obnovu lesa„, což je akce Lesů České republiky, při které budou na různých místech Čech, Moravy i Slezska vysazeny stovky nových stromů pro obnovu našich lesů (https://www.sazimelesynovegenerace.cz/den-za-obnovu-lesa/).

Rádi bychom se s akci připojili a vysadili i za Galibi pár stromků nejen pro nás, ale pro další generace, a to ve Vráži u Komorního hrádku (FB událost přímo od Lesů ČR s podrobným programem ZDE).

Pokud máte zájem se s námi zúčastnit výsadby, připojte se k naší události na Facebooku. Vzhledem k charakteru akce nestačí tuto událost jen „lajknout“, ale je potřeba se aktivně domluvit zejména na tom, jak se na místo přepravíme. Místo není dobře dostupné příměstskou dopravou, bude tedy potřeba zjistit, kdo má možnost jet autem, v kolik hodin, a kolik je schopen vzít lidí.
Pro zalesňování je potřeba mít nejlépe pracovní rukavice, pevnou obuv a oděv přizpůsobený počasí a terénu. Nářadí poskytnou na místě organizátoři.

Organizátoři akci rozdělili na několik časových slotů pro různá místa sadby v okolí Vráže u Komorního hrádku, na které je potřeba se přihlásit a které mají omezenou kapacitu míst (aktuální rozpis volných míst pro zalesňování zde https://www.sazimelesynovegenerace.cz/den-za-obnovu-lesa/#stredocesky-kraj).

Prosíme proto vážné zájemce, aby dali vědět do komentářů u události na FB, kde se dále domluvíme na dalším postupu.

Společně vysadíme víc! :-)

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.