7 Srp

Akce: Prague Pride 2018 – Galibi jde do průvodu

Ahoj Galibáci!

Letošní duhový pochod se uskuteční v sobotu 11. 8. a bude podle oficiálních informací o něco více organizovaný – větší skupiny (včetně Galibi) v něm budou mít přidělené místo. Začátek shromažďování průvodu je v 11:30 v horní části Václavského náměstí, v ideálním případě k nám proto prosím doražte do 12:00.

Sraz bude v 11:30-12:00 u prodejny La Formaggeria Gran Moravia, hledejte na místě Galibáckou vlajku. Klubová trička s sebou, ať nás všichni poznají! Kdo tričko nemáte a chcete, napište si k události na Facebooku (máme S, M, L), přineseme :-)

Komu se nechce do průvodu, bude vítán alespoň na našem stánku na JarmarQ na Letné.

Společně zažijeme víc!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.