24 Kvě

Akce: Galibi jde do ZOO

Ahoj,

přidej se k nám i letos na galibáckou výpravu do Zoo Praha, kterou jsme naplánovali na sobotu 23. června.

Sejdeme se na zastávce Nádraží Holešovice a busem 112 dojedeme do Zoo Praha, kde nás čeká příjemná procházka (má 10 km, ale nepůjdeme ji celou) za exotickými zvířaty. Vytvoříme si smysluplný plán tak, aby nám zbyly síly nejen na vychutnání si ZOO a pozorování zvířat všeho druhu, ale i after párty, která se bude konat od 18 hodin v café baru Flirt (Martinská 5, Praha 1).

Za vstupné sice můžeme dát 200,-Kč jako skoro dospělí, a 150,-Kč jako studenti (po předložení platného průkazu), ale více jak 10 členná skupina má nárok na slevu 10% ze vstupného a 5% slevu mají držitelé Opencard a Lítačky, takže to zkusíme nějak vykoumat.
Zálohy se vybírat předem nebudou.

Přidej se k události na Facebooku, kde domluvíme jednak čas srazu a kde zjistíš aktuální informace, zejména operativní změny v případě nepříznivého počasí.

Na všechny v hojné účasti se těší Mates, společně zažijeme víc :-)

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.