25 Dub

Akce: Galibi Deskovky – duben

Ahoj Galibáci,

doražte na další pravidelný deskoherní večer!

Jako každé poslední pondělí v měsíci se sejdeme v 19:00 v Mechanickém baletu. Vezměte s sebou hry, kamarády a dobrou náladu a zarezervujte si na Deskovky večer 30. dubna.

Pokud máte chuť zahrát si hru, kterou vlastní někdo jiný, napište si o ni v komentářích u události na Facebooku (https://www.facebook.com/events/417372038724975), seznam her, které mohou donést organizátoři je zde https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ow4j6HoT11chy4YBhPf_RJrjTqz32wxgsYJO2Sxxlkg

Pro nováčky, kteří si netroufají dorazit na akci sami, je připravený Galibi buddy. Kontaktujte někoho z kluků http://galibi.cz/2014/jak-se-stat-galibakem/ a ten vás na akci rád doprovodí.

Těšíme se na všechny!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.