1 Říj

Akce: Podzimní táborák s Galibi

!!! Sledujte aktuality u události, v případě, že by se mezi čtvrtou a pátou počasí změnilo k horšímu, bude táborák zrušen !!!

Tak nám nastal podzim a jak lépe to oslavit, než posezením se super lidmi a špekáčkem u ohně.

Tento rok už máme nějaký ten táborák za sebou, takže ti z vás, co už na nějakém tom opékání s námi byli, ví jak je to super akce. Ať už jste s námi špekáčky opékali nebo ne, neseďte v pátek doma a přijdete prozkoumat kousek přírody, co Praha nabízí.

Najdete nás na tradičním místě rozehřívání čarodějnic u Pobřežní cesty (https://mapy.cz/turisticka?mereni-vzdalenosti&x=14.4061983&y=50.0339063&z=17&l=0&rm=9gzo0xXgtqK9MKY8faIfS9gOZ ).

Těšíme se na všechny.

Událost na FB: https://www.facebook.com/events/1571901042869330/

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.