31 Čvc

Akce: Galibi Piknik

!! POZOR – POZOR -POZOR !!

Vzhledem k proměnlivé předpovědi počasí prosím sledujte aktuální info u události na Facebooku. V případě deště bychom akci přesunuli do Flirtu!

Srpnové pravidelné setkání vysokoškolského klubu Galibi proběhne ve formě pikniku na Střeleckém ostrově.

Přesné místo pikniku naleznete na mapce u akce na Facebooku ZDE. A pokud byste se v plánku nevyznali, tak na Střeleckém ostrově hledejte vlajku GALIBI, případně někoho v galibáckém tričku.

V rámci „Letní Pride verze“ našeho pravidelného klubového setkání proběhne soutěžNejlepší piknikový koš“ (nejzajímavější domácí piknikové pohoštění).

Pro účast do soutěže stačí připravit (ne koupit!) jedno piknikové jídlo a nejlepší výtvor bude poté vyhodnocen porotou. Pro větší motivaci do soutěže jsme připravili odměnu ve formě tradičního českého bylinného likéru, který je mezi členy také znám jako tzv. galibácké pití.

A pokud se nám počasí letost (opět) nevydaří, tak bude setkání přesunuto do Café baru Flirt na Národní třídě.

Pro NOVÁČKY je tu GALIBI BUDDY. Takže pokud se nechceš připojit sám, klikni na odkaz níže a vyber si Galibáka, který je ti nejvíc sympatický, napiš mu a on tě pak rád doprovodí na akci – http://galibi.cz/2014/jak-se-stat-galibakem/

Těšíme se na všechny!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.