30 Zář

Akce: Pravidelné druhostředeční setkání: vítejte na palubě letu č. ZS2014/LS2015

2014-10-pravidelne-druhostredecni-setkani

Začíná nový akademický rok a s ním i pravidelný program klubu GALIBI. Připoje se k nám, pozdrav kamarády, seznam se s novými lidmi a zjisti, jaký program GALIBI připravilo pro své členy. V případě, že se k nám chystáš poprvé a ostýcháš se, tak zde (klikni na zde) najdeš možnosti co s tím!

Vyzýváme všechny cestující, aby se dostavili 8/10/2014 k CHECK-INu od 19:00 u brány číslo 21 (Klub a galérie 21, Římská 21, Praha 1). Plánovaný start letadla je v průběhu večera.

Kapitán a jeho posádka se na vás těší a bude vám k dispozici v průběhu celého letu (večera). Tudíž hurá do destinace Pravidelné setkání!!!

Upozornění

Účastníci akcí klubu Galibi berou na vědomí, že mohou být ostatními účastníky pořizovány obrazové snímky či obrazové a zvukové záznamy zachycující účastníky. Účastníci souhlasí s bezúplatným pořízením těchto obrazových snímků či obrazových a zvukových záznamů (dále též „záznam“) a souhlasí dále s tím, aby klub Galibi bezúplatně uveřejnil pořízené záznamy, na nichž jsou návštěvníci vyobrazeni, za účelem propagace své činnosti, a to výhradně na webových stránkách klubu Galibi na internetové stránce www.galibi.cz. V případě vyjádření nesouhlasu k dosud uveřejněném záznamu na internetových stránkách klubu www.galibi.cz nechť dotčená osoba neprodleně kontaktuje vedení klubu.