30 Kvě

Sportovní aktivity Galibi

Galibi není jen scházení, socializace a povídání si. Je to i aktivní trávení volného času. Rozpis všech našich aktivit najdete nejlépe přes Google – přidejte si do svého kalendáře info.galibi@gmail.com nebo se na něj podívejte u nás na webu.

PLAVÁNÍ

Pokud to ještě nevíte, tak s klubem Galibi si můžete jít i zaplavat. Každou středu (vyjma 2. středy v měsíci, která je vyhrazena Pravidelnému setkání Galibi), plaveme v bazénu Šutka vždy od 19:00.

Scházíme se před vchodem do bazénu 5 minut před začátkem a plaveme přibližně hodinu a půl. Během plavání děláme pauzy na ohřátí se v sauně, a proto nikdo nemusí mít obavu, že by trénink nezvládl. Po bazénu si pak chodíme sednout do blízké restaurace, kde probereme nejen svoje plavecké výkony.

Pro více informací kontaktujte organizátora Paula (přes profil na Facebooku nebo mail Paulkral@seznam.cz), nebo se připojte k facebookové skupině Galibi Plavání.

FOTBAL (malá kopaná)

Sportuješ rád? Co zkusit něco nového jen tak pro pobavení? Náš fotbal je pro lidi, mající chuť se hýbat, zaběhat si a občas při tom kopnout do míče (na fotce to malé, kulaté, žluté ;-). Co je ofsajd nebo aut vědět nepotřebuješ, stačí chuť a nebát se, že tě tím míčem může někdo nechtíc trefit :-D

Florbalové branky, plyšový míč, který se naprosto neskutečné odráží od všeho možného, hra 4 na 4 (většinou 2x 10 min. a pak 10 min pauza). Přes zimu se schováváme v tělocvičně nedaleko metra LUKA a hrajeme 19:30 – 21:00, cena 100 Kč (studenti a vojsko za polovic). Sraz 19:20 u východu z metra…ale raději o sobě dej předem vědět. Pak sprcha a hospoda – obojí nepovinně. Přes léto hrajeme venku.

Bližší info podá Zdeněk, tel. 603 955 001 nebo mail bohucky@atlas.cz

Budeme se na tebe těšit! 

VOLEJBAL

Další sportovní aktivitou, kterou s námi můžeš vyzkoušet, je volejbal. Děláme ho společně s gaySport.cz a hrajeme každé úterý od 18:30 v tělocvičně ZŠ Novoborská poblíž metra Střížkov (od jara do podzimu za pěkného počasí na venkovních hřištích). Nejsme profesionálové, hrajeme hlavně pro radost, takže i když jsi volejbalový míč viděl  naposledy na základce při tělocviku, nemusíš se bát dorazit a zahrát si s námi :-)

Za Galibi je naše spojka s volejbalem Zdeněk, proto pokud máš chuť  si s námi zahrát, nebo máš ohledně volejbalu nějaký dotaz, kontaktuj ho přes e-mail bohucky@atlas.cz nebo mobil 603 955 001 a dozvíš se podrobnosti (v kolik hodin a kde je sraz, co si vzít s sebou a podobně).

Sportu zdar, a tomu s Galibi zvlášť! ;-)

One thought on “Sportovní aktivity Galibi

  1. Pingback: Plavání, fotbal, volejbal – je pěkně, budeme venku | Galibi.cz

Komentáře nelze vkládat.